Een goede coffeeshop in Arnhem

Coffeeshop Arnhem

Denk je dat Amsterdam goede coffeeshops heeft? Dan ben je zeker nog nooit in Arnhem geweest. In de Gelderse stad, wordt de wietcultuur in ieder geval niet geteisterd door nieuwsgierige toeristen en kun je gewoon in alle rust genieten van je jointje. Een goede coffeeshop in Arnhem voelt daarentegen echt als thuiskomen.

Samen of alleen naar de coffeeshop

In een goede coffeeshop is de sfeer prettig en kun je kiezen uit een ruim assortiment. Heb je vragen over de verschillende soorten wiet en hasj dan zal het klantvriendelijke personeel je graag te woord staan. Wil je met vrienden genieten van een stickie, dan spreek je er gezellig samen af.

Coffeeshop als ontmoetingsplek

Kom je alleen naar de coffeeshop, dan is dat ook prima. Lees een boek, kijk een sportwedstrijd op de grote televisie of haak aan bij een gezelschapsspel met andere klanten van de coffeeshop. Er staat een tafelvoetbalspel en je kunt losgaan op de flipperkast. Er is altijd wel een mogelijkheid om een praatje aan te knopen, maar mocht je dat juist niet willen dan kun je er ook prima genieten in je eentje.

Koop geen drugs op straat

Door naar een coffeeshop te gaan voor softdrugs, voorkom je dat je in onveilige situaties terecht komt. Ga niet in op mensen die je op straat drugs willen verkopen. Zowel het dealen als illegaal aanschaffen is strafbaar en bovendien ook nog eens gevaarlijk omdat je nooit weet wat je precies aankoopt. In Nederland is het juist zo makkelijk om je wiet op een legale manier te verkrijgen, laat je dus vooral niet verleiden op straat en ga gewoon naar een leuke coffeeshop in Arnhem.

Coffeeshop in Arnhem

Kortom, een bezoekje aan een coffeeshop in Arnhem is een leuke beleving. Je kunt er terecht voor gezelligheid onder het genot van een jointje en je kunt er even helemaal tot rust komen. Een ander groot voordeel is dat je er nooit te veel betaald voor hasj en wiet, in tegenstelling tot grote zaken in de hoofdstad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *